Samenwerken met Dingez-kado.nl

Dingez-kado.nl is fungeert als een online verzamelpunt voor het verkrijgen van informatie over het geven van cadeaus. Want laten we eerlijk zijn, wat is er nou leuker dan een ander een leuk kadotje te geven?! Hier kunnen veel artikelen over geschreven worden wat tot vele mogelijke samenwerkingen kan leiden. Voor ieder artikel dat geplaatst gaat worden, realiseren wij de best mogelijke plaatsing. 

Promotiemiddelen

Zie jij hier een mogelijkheid om samen te werken? Benader ons dan direct. Wij zien graag je voorstel tegemoet en denken ook met je mee. Samen met jou (adverteerder) kijken we naar de best passende plaatsing en middelen. Hieronder een kleine greep van de mogelijke promotievormen:

  • Relevante reviews schrijven in blogvorm; 
  • Relevante blogs schrijven;
  • Gebruiken van de beschikbare bannerruimtes.

Dingez-kado.nl werkt alleen samen met partners die relevante artikelen willen plaatsen op ons domein. Mocht je nog enkele vragen en/of opmerkingen hebben rondom een eventuele samenwerking met Dingez-kado.nl? Dan horen wij dit uiteraard graag van je!

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Bekijk alle koopgidsen